Search

O lună în lumea lui Copil Copac

Updated: Aug 20

A trecut o luna de când În lumea lui Copil Copac a văzut lumina tiparului.

M-am asezat la masa pentru că simțeam să scriu ceva despre asta iar o veveriță a venit pe creanga copacului de lângă terasă.

Voila, am ajuns în prima ilustrație a cărții.O iau ca pe o confirmare a faptului ca a iesit un proiect bun, util vremurilor iar natura mă susține pentru a merge mai departe pe acest drum.

Și o reconfirmare că natura este pur și simplu magică iar cartea vine să ajute cititorii să primească magia ei în viața de zi cu zi. Știu că nu este o carte simplă, obișnuită dar sper să fie o carte pentru cât mai mulți.


Prietenilor mei, ai Oanei, amici, persoane cu care nu am mai vorbit de ani, familie, iubitori de natură, cu spirit de comunitate - vă port în gând cu recunoștință pentru că ați ales să susțineți acest proiect achiziționând cartea- pentru voi sau pentru a o oferi cadou (într-o lună a anului în care gândul ne este mai puțin la lectură sau cadouri).

Gestul vostru este ceva de care un om la început de drum are atâta nevoie, pe lângă susținerea fizică, cea morală înseamnă infinit mai mult. Iar această susținere îmi povestește despre bunatatea voastră și valorile dupa care vă ghidați.


Am văzut și partea întunecată din lumea carților. Frica are o forță și o formă care reușește să aducă umbră chiar și peste lumina unor oameni minunați de altfel.

Eclipse de soare.

Este un prilej pentru mine să exersez compasiunea, răbdarea, toleranța.

Recunoscatoare și pentru asta.


Am întâlnit și oameni care se alatură misiunii și îmi scriu să susțină peste imaginația mea. Promovează, includ cartea pe rafturile micilor lor business-uri. Sunteți inspirație pentru mine.


Și-am încălecat pe-o frunză de stejar, Să privești în lumea lui Copil Copac era un dar. Oamenii vedeau că și ei sunt natură Iar natura este în ei cea mai frumoasă trăsătură.

2 views0 comments

Recent Posts

See All